Normkritik del 1 – och lite kommentarer om syftet

Jag har bestämt mig för att lägga upp serierna som enskilda bloggposter också. Anledningen är att jag inte helt liter på den app som sköter visningarna just nu. Eller jag litar inte på min egen förmåga att använda den rätt.

Hela det här projektet går ut på att nå ut till så många som möjligt och göra människor medvetna om vilka processer som ligger bakom utvecklingen för att förändra människors medvetanden/inställning så att kulturen kan bli frisk. En sort “motnormkritik” för att underminera den bas som vansinnets förtryck vilar på och istället stärka en “counter culture”. Eller “counter counter culture” kanske man skulle säga. En sorts samtalsterapi för kulturen.

Det jag behöver hjälp med är att sprida serierna så att kulturen kan förändras, men jag behöver också hjälp med att hitta bra bilder som fångar tidsandan, eller bara påminnas om alla vansinnigheter som skett.

Jag har till exempel en idé om att göra en sorts årskrönika eller decennium-krönika. Tanken är att allt vansinne samlat på en gång kan bli väldigt effektivt för att skaka liv i den korkade och apatiska svensken.

Även andra tips och idéer är väldigt välkomna. Projektet är ett slacker-projekt som aldrig är helt klart, så har någon förslag på en bättre bild så kan jag (om jag klarar av det tekniska) byta ur och uppdatera delar av serierna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.